رد کردن پیوندها

انواع سمعک

انواع سمعک را در کلینیک پارس جستجو نمایید و با مشاوران ما در ارتباط باشید تا در خرید سمعک در کرج انتخاب درستی داشته باشید.
سمعک ها از نظر ظاهری و از نظر تکنولوژی قابل دسته بندی هستند. از نظر ظاهری سمعک ها به دو دسته سمعک های پشت گوشی و سمعک های داخل گوشی یا اصطلاحاً نامرئی تقسیم بندی می‌شود.       ۰۲۶۳۳۲۲۵۱۳۶۸ || ۰۹۱۹۳۶۳۶۱۰۱

سمعک های پشت گوشی

انواع سمعک پشت گوشی خود به دو بخش سمعک‌های پشت گوشی کلاسیک و سمعک های پشت گوشی اصطلاحاً نامرئی تقسیم می‌شود. از مزایای سمعک‌های پشت گوشی می‌توان به قدرت زیاد که توانایی پوشش افت شنوایی عمیق را دارند، وجود دکمه برای کم و زیاد کردن صدای سمعک توسط کاربر، عمر مفید بیشتر و همچنین مقاومت بیشتر نسبت به ضربه و یا آب اشاره کرد.
همچنین سمعک های پشت گوشی به دلیل امکان قرارگیری قطعه بلوتوث و بی سیم درون سمعک قابلیت‌های زیادی همچون اتصال دو گوشی و همچنین قابلیت اتصال سمعک به دستگاه‌های مختلف را دارا می باشند این سمعک‌ها به دلیل بزرگتر بودن به نسبت سمعک‌های داخل گوشی نامرئی گزینه اول تجویز برای افراد مسن کودکان و یا افراد دارای نقص جسمی می‌باشد.

سمعک پشت گوشی

انواع سمعک های داخل گوشی

سمعک‌هایی هستند که هیچ یک از قطعات سمعک پشت گوش قرار نگرفته و تمام سمعک درون کانال گوش قرار می‌گیرد.
از مزایای سمعک های داخل گوشی می‌توان به کوچک بودن و دیده کمتر به نسبت سمعک‌های پشت گوشی اشاره کرد. سمعک‌های داخل گوشی از آنجایی که سمعک‌های بسیار ظریف و کوچکی هستند. امکان پوشش افت شنوایی شدید و عمیق را نداشته و صرفاً برای افزایش شنوایی کمتر از شدید تجویز می‌شود.

این سمعک‌ها به دلیل کوچک بودن امکان تعبیه دکمه کم و زیاد کردن صدا را ندارد. لذا امکان کم و زیاد کردن صدا در این سمعک‌ها وجود ندارد. همچنین به دلیل کوچک بودن سمعک امکان قرارگیری قطعه بیسیم و بلوتوث درون سمعک وجود نداشته و در اکثر سمعک های داخل گوشی امکان اتصال سمعک به دستگاه‌های دیگر مثل تلفن همراه وجود ندارد.

این سمعک‌ها بسیار ظریف بوده و احتمال شکستن و یا خیس شدن و همچنین گم شدن آنها به نسبت سمعک‌های پشت گوشی بیشتر است. سمعک‌های داخل گوشی به دلیل شکل ظاهری و قرارگیری آن درون کانال گوش برای برخی افت‌های شنوایی مثل افت‌های شنوایی شیب دار مناسب نبوده و امکان تجهیز برای چنین افرادی که دارای افت شنوایی شیب دار هستند وجود ندارد.

سمعک داخل گوش

بهترین سمعک

دسته بندی دیگری که برای سمعک‌ها مطرح است دسته بندی مربوط به کیفیت صدا و هوشمندی سمعک است.

تاکنون چهار نوع سمعک در جهان اختراع شده است.

سمعک آنالوگ:

گروه اول سمعک‌های آنالوگ هستند. که بسیار قدیمی بوده و عملاً دیگر تجویز نمی‌شود.

سمعک دیجیتال:

گروه بعدی سمعک‌های دیجیتال هستند. که این سمعک‌ها قابلیت تنظیم با کامپیوتر را دارا بوده ولی از آنجایی که هوشمندی در این سمعک را در نظر گرفته نشده است، خود سمعک با توجه به محیط نمی‌تواند صدای خود را کم یا زیاد کند. این سمعک ها تقریباً ارزان ترین سرمایه‌های بازار هستند. که در جهان دیگر تجویز نمی‌شود. اما در کشور ما به دلیل بالا بودن بهای سمعک به ناچار برای افرادی که توانایی پرداخت هزینه‌های سمعک هوشمند و فراهوشمند را ندارند تجویز می‌شود.

سمعک هوشمند:

دسته بعدی سمعک‌های هوشمند هستند که این سمعک‌ها علاوه بر تنظیم با کامپیوتر تا حدودی با توجه به محیط صدای خود را کم و زیاد کرده و کیفیت صدای بهتری به نسبت سمعک‌ های دیجیتال دارند.

سمعک فوق هوشمند

و در آخر سمعک‌ های فوق هوشمند هستند. این سمعک‌ها  صدای خود را به نسبت محیط  کم و زیاد کرده و مطابق با محیط صدا را تنظیم می‌کند. این سمعک‌ها بالاترین کیفیت صدا و وضوح گفتار را دارند. و سمعک هایی هستند که امروزه در کشورهای پیشرفته برای کاربران سمعک تجویز می‌شود.

انواع سمعک

قیمت انواع سمعک

مادر مرکز شنوایی تعادل و سمعک پارس در جلسه مشاوره تمامی مزایا و معایب سمعک های مختلف از جمله سمعک داخل گوشی و پشت گوشی و همچنین سمعک آنالوگ، دیجیتال، هوشمند و فوق هوشمند را برای فرد به طور کامل توضیح می‌دهیم و با توجه به نوع افت شنوایی و میزان افت شنوایی او سه نوع سمعک مختلف را به او پیشنهاد کرده تا کاربر بتواند با توجه به علایق و همچنین با توجه به بودجه ای که برای خرید سمعک در نظر گرفته است، از بین آن سه مدل سمک مناسب را انتخاب کند.

آدرس : کرج،شهید بهشتی، بین میدان شهدا و چهارراه طالقانی ،بعدخیابان بهار،برج قائم،طبقه ۹،واحد ۳۱

شماره تماس:  ۰۲۶۳۳۲۲۵۱۳۶۸ || ۰۹۱۹۳۶۳۶۱۰۱

پیام بگذارید

This website uses cookies to improve your web experience.